Hier kan je enkele handige instrumenten vinden die jou kunnen helpen als je wil werken rond het thema van de gemeenteraadsverkiezingen.

Visienota Blijspel of Tragedie#1 Visienota Blijspel of Tragedie

Met deze visienota ‘Blijspel of tragedie’ kijken de cultuur- en gemeenschapscentra naar de toekomst. Deze tekst is geen eindpunt, maar de start van een dialoog en een visie op lange termijn.

Download hier de brochure: Visienota Blijspel of Tragedie

 

 

#2 Inspiratiegids

Hier brengen we heel wat nuttige info samen. Deze Inspiratiegids is een handige brochure vol tools, instrumenten, methodieken en tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kan.

Download hier de brochure: Inspiratiegids

Extra: Tijdslijn gemeenteraadsverkiezingen
Wat zijn de belangrijkste momenten in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen? En vooral: als je eigen acties onderneemt, wanneer plan je die dan best in. Deze tijdslijn is een handig overzicht.

Download hier als apart instrument: Tijdslijn gemeenteraadsverkiezingen

#3 Babbelbox

Met deze Babbelbox ga je in gesprek met jouw cultuur- en gemeenschapscentrum. In deze brochure vind je een aantal prikkelende vragen en inhoudelijke insteken. We geven ook tips en ideeën om er praktisch aan de slag mee te gaan.

Download hier de brochure: Babbelbox

 

 

 

#4 Memorandum

In dit instrument bundelen we alle info die nodig is om in jouw gemeente tot een memorandum te komen. Breng al jullie wensen en eisen samen in één onderbouwde, maar beknopte nota. Je kan als cultuur- of gemeenschapscentrum een eigen memorandum schrijven, maar je kan ook met andere lokale culturele actoren een gezamenlijk memorandum maken.

Download hier de brochure: Memorandum

 

 

 

Ook te vinden op Hallo? Cultuur!
Voor informatie – Klik hier
Voor inspiratie – Klik hier

Share this Page: